kontakt@baralist.se
08 707 92 53

Köpvillkor

1 Leveranstid

Leveranstiden är vanligtvis 2-10 arbetsdagar från beställningsdagen. Angiven leveranstid gäller för produkter vi har i lager. Produkter som måste tillverkas eller beställas kan ta ytterligare tid. Om det föranleder förseningar kontaktar vi er.

Vi försöker lagerhålla lister i standardutförande hos oss för hämtning vid brådskande ordrar. Vi kan även i vissa fall leverera med kort varsel ut till er mot en avgift.

Vid hämtning på vårt lager ska beställning göras innan via e-post.

2. Bekräftelse

När vi mottagit er beställning kontaktar vi er via e-post med information om er order. Eventuella anmärkningar ska göras omgående via e-post.

3. Betalningsalternativ

Faktura 30 dagar netto.

Beställning görs via e-post till kontakt@baralist.se

Faktura skickas i pdf fil till e-post.

Faktura kan efter överenskommelse skickas via brev mot en tillkommande avgift

15 kr exkl moms

4. Garanti

5 års allmän garanti på fabrikationsfel och arbeten.

Garanti på avbärarlist står vi för i 20 år.

20 års garanti gäller för sprickor och fabrikationsfel. Ej för hörnskydd, infälld ledbelysning, skrapmärken, skador orsakat av överdrivet våld, förslitningskador, gropar eller inbuktningar pga påkörningsskador eller om montage inte utförts enligt anvisningar.

Montageanvisning finns på hemsidan under dokument. www.trailsapp.se/dokument/

5. Frakt

En kostnad för frakt tillkommer enligt aktuellt pris från av oss vald transportör om inget annat är överennskommet. Dina varor skickas direkt till angiven adress.

Vid beställt montage tillkommer ingen frakt, vi tar med oss varorna vid montagetillfället

6. Transport

Om varan skadas eller kommer bort under transporten är Baralist betalningsansvarig. Du måste dock meddela oss inom 14 dagar. Om varan skadas eller kommer bort då ni returnerar den är ni betalningsansvarig.

Får vi tillbaka en sändning eller paket som av någon anledning inte kunnat levereras, förbehåller vi oss rätten att debitera samtliga kostnader som uppstår i samband med en sådan retur.

7. Installation

Vi skickar er en offert via e-post efter förfrågan.

Efter godkännande av offert kontaktar vi er för bokning av montage.

Om montaget kräver eventuella tillkommande infästning eller andra produkter som inte är offererade eller beställda kommer kostnaden för dessa debiteras.

8. Ångerrätt

Företag och organisationer har rätt att ångra ett köp av varor i standardsortimentet inom 7 dagar från orderdatum. Specialbeställningar, beställningsvaror och monterade varor tas ej i retur och debiteras enligt beställning.

Returer bekostas av köparen. Retur får inte ske som postförskott eller efterkrav

Vid återlämning av lagervaror tas en hanteringskostnad ut på 200 kr.

9. Lagval

Tvist enligt dessa villkor ska avgöras enligt svensk lag

Vid funderingar kontakta: kontakt@baralist.se